Behind the scenes: Τα 3 looks της φωτογράφισης νυφικών 2019!

Η Νέα Συλλογή για το 2019 είναι πια έτοιμη και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι ήδη υπάρχουν σχέδια που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί πολύ!

Η φωτογράφιση της καινούργιας collection είναι πάντα μία διαδικασία που απολαμβάνουμε πολύ και τη φέρνουμε εις πέρας με χαμόγελο και κέφι, ώστε να συνεχίσει έτσι και όλη η σεζόν μας!

Συνεχίσαμε και φέτος με τον φωτογράφο Βασίλη Κουτσούκο (@yperekthesi) και την εταιρία Impressi Creations (@impressi.gr) που επιμελείται την ιστοσελίδα μας. Η Ιωάννα Παπαγιάννη (@ionia) είναι το μοντέλο με το οποίο συνεργαστήκαμε φέτος και με την κίνησή της ανέδειξε τα νυφικά μας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά ανέλαβε η εξαιρετική Ηλιάνα Μαυροϊδάκου (@ili_the_dealy).

Αλλάξαμε τρία looks κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Το πρώτο ήταν πολύ ρομαντικό, με μία ανάλαφρη πλεξίδα και το πολύ ιδιαίτερο στεφάνι από λουλούδια, σε boho στυλ και χρώματα, από τον Κώστα Περιβολαράκη από το Ανθοπωλείο Νάρκισσος (@narkissos_wedding_and_more). Στο make-up χρησιμοποιήθηκε μία πολύ ιδιαίτερη σκιά, σε λαδί απόχρωση, και ένα απαλό κόκκινο lip gloss.

Στο δεύτερο, η Ηλιάνα έφτιαξε μια πολύ όμορφη ψηλή κοτσίδα, η οποία συνδυάστηκε απόλυτα με τα νυφικά που έχουν αρκετή λάμψη και πιο έντονες δαντέλες, είτε εξωτερικά είτε στο ενδιάμεσο των υφασμάτων. Έτσι ισορροπήσαμε την εικόνα, ώστε να μη βγει υπερβολική. Τo απαλό κραγιόν δε, με το smokey eye που επέλεξε για το συγκεκριμένο χτένισμα, απογείωσε όλο το look.

Η τρίτη εικόνα ήταν η πιο εντυπωσιακή, αφού η Ιωάννα με το κόκκινο κραγιόν και το eyeliner ήταν καθηλωτική. Ο χαμηλός, πλαϊνός κότσος, απογείωσε την εικόνα της και ταίριαζε απόλυτα με το make up. Με το συγκεκριμένο look, φωτογραφήθηκαν τα πιο glamorous νυφικά, που έχουν φτιαχτεί από σταθερά υφάσματα που γυαλίζουν, όπως σατέν και Mikado, από glitter ή πιο βαριές δαντέλες με κέντημα.

Φέτος, λοιπόν, προσπαθήσαμε με αυτές τις εναλλαγές να σας κάνουμε και μερικές προτάσεις για το στυλ που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε κι εσείς την ημέρα του γάμου σας, φορώντας κάποιο από τα νυφικά της Συλλογής S/S ‘19!

Πάντα βέβαια να έχετε στο μυαλό σας ότι το νυφικό που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και να νιώθετε ο εαυτός σας μέσα σε αυτό. Το μακιγιάζ σας να μην έχει υπερβολές, αλλά να αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, και το χτένισμά σας να είναι πιο ανάλαφρο και σύγχρονο. Έτσι, σίγουρα θα κερδίσετε τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις όλων!

Παρακάτω θα βρείτε το link με όλα τα καινούργια σχέδια νυφικών και πολύ τακτικά θα αναρτούμε διάφορα θέματα με ιδέες και προτάσεις για τους Γάμους τους 2019! Ελπίζουμε να τα απολαύσετε!

http://whitelinenyfika.gr/gamos/nyfika/2019